12/22/15 20:10
(http://www.klassa.bg/)

VIBER ПРЕДСТАВЯ НОВО ПРИДРУЖАВАЩО ПРИЛОЖЕНИЕ, ‘VIBER WINK’, КОЕТО ПОЗВОЛЯВА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА ИЗПРАЩАТ СНИМКИ ИЛИ ВИДЕО КЛИПОВЕ ЗА ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ

 Viber, едно от водещите приложения за чат съобщения с повече от 664 милиона уникални потребители от цял свят, днес представя новото придружаващо приложение – Viber Wink, което позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време след като са били видени веднъж от получателя.

 

Как работи?

Приложението Viber Wink е безплатно за сваляне от магазина за приложения (app store), като позволява на потребителя да заснеме снимка или кратко видео с дължина до 10 секунди, а ако иска може да добави и кратък текст към снимката. Wink дава и възможност за настройване на таймер, така че съобщението да бъде изтрито след определено време от 1, 3, 7 или 10 секунди, след като е видяно от получателя. (В случай, че не е избрана опцията за времево ограничение, тогава съобщението ще бъде изпратено като обикновена снимка или видео.) Видео и снимки могат да бъдат изпращани до всеки един контакт във Viber. Съобщението, изпратено чрез Wink се появява в стандартния прозорец за разговор и може да бъде видяно от получателя, дори и да няма инсталирано допълнителното приложение – Viber Wink app. След като е видяно съобщението, то изчезва след предварително указаното време.

От 24-ти декември специално за българските потребители ще бъде представен Wink стикер пакет, който ще може да бъде свалено безплатно, за да направи чата още по-забавен.

 

За нас е ясно, че потребителите на Viber имат нужда от повече контрол върху съобщенията, които изпращат“, споделя Офир Ейал, Директор Продуктова Стратегия – Viber. “Добър пример за това е, изключително положителният начин, по който потребителите приеха най-последната функция на Viber изтриването на съобщениякоято ти дава възможност дистанционно да изтриеш съобщенията, които вече си изпратил. Wink е друг начин за ангажиране на потребителите, но по забавен начин. Надяваме се, че Wink всъщност ще окуражи потребителите да споделят повече като им дава контрол върху снимките и видео клиповете, които изпращат – и по-конкретно онези моменти, които не желаят да бъдат съхранени завинаги!”

 

От днес хората ще имат възможност да използват Wink безплатно на iPhone® и Android™. За да може да работи, Wink изисква версия 5.7 на Viber, която също е налична в магазина за приложения от днес. Viber v5.7 е с подобрени функционалности на груповите чатове, включително и възможността да видиш дали твоите приятели са прочели твоето съобщение.

 

За Viber:

Viber свободно свързва хора с най-близките им по цял свят, изпраща положителни емоции всеки ден и дава възможност на прекрасни неща да се случат.  С повече от 664 милиона уникални потребители, Viber дава възможност на своите потребители да общуват по най-добрият за тях начин чрез индивидуални съобщения, видео обаждания, групов чат или просто да следят публичните чат канали на любими марки и известни личности. Viber е достъпен за телефоните и таблетите iPhone® и iPad® Android™, за устройствата Windows Phone, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux и Symbian при наличие на 3G/4G връзка или WiFi връзка. Viber е част о т Rakuten Group.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване