12/22/15 06:12
(http://www.klassa.bg/)

Дни преди Коледа Мтел започна дарителска акция в помощ на фондация "Очи на четири лапи"

 Дни преди Коледа Мтел започна дарителска акция в помощ на фондация "Очи на четири лапи", която е единствената организация в България, която отглежда и възпитава кучета водачи на незрящи. Всеки, който желае да помогне на фондацията в нейната благородна мисия, може да дари средства в магазините на Мтел. Телекомът ще зарадва с коледна играчка всеки, който реши да дари средства. 

 

Мтел подкрепя фондация „Очи на четири лапи“ от 2003 година до сега, а 56 са кучетата водачи, които организацията е предала на незрящи до този момент. През годините телекомът организира различни видове активности, чрез които повече незрящи да се сдобият със свое куче водач. Само преди дни близо 50 служители на Мтел и представители на медиите участваха в нетрадиционна вечеря на тъмно, която целеше да припомни колко отговорна е мисията на кучетата водачи и да фокусира общественото внимание върху проблемите на незрящите у нас. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване