12/22/15 17:28
(http://pik.bg)

Изкарват повече полицаи в София по празниците, ще пазят и моловете

Изкарват повече полицаи в София по празниците, ще пазят и моловете

Ще бъде засилено полицейското присъствие в столицата по време на предстоящите празници, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя очаква да има много сериозна организация на входа и изхода на града, както и да бъде много сериозно присъствието на пътните полицаи и те да бъдат активни.

Предстои и среща по идея на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, на която да координират действията си.

Метрото ще работи в новогодишната нощ, а около моловете също ще има засилено полицейско присъствие и ще се регулира движението. „Ще е засилена и сигурността в столицата поради струпването на много хора на едно място”, добави тя.

Има идея следващата година коледната украса в столицата да е малко по-богата в сравнение с тази, коментира още Фандъкова.

Предстои през януари да бъде обявен конкурсът за главен архитект на София, съобщи още Фандъкова. Петър Диков ще бъде освободен от поста, считано от 9 февруари 2016 г., когато се навършват 10 години, откакто стана главен архитект.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване