12/22/15 12:28
(http://pik.bg)

Най-изгодните предложения на мобилните оператори за Коледа

Най-изгодните предложения на мобилните оператори за Коледа

Коледа е само след няколко дни и не ни остава много време за избор на подходящ подарък за любимите ни хора. Добрата новина е, че почти всеки човек би се зарадвал ако намери под елхата нов смартфон. А още по-добрата новина е, че мобилните оператори също са наясно с това и са приготвили специални празнични предложения.

Шестте модела смартфони, които ще видите по-долу, са различни като производител и възможности, но обединени от едно и също нещо – достъпна цена. Всеки от телефоните се вписва в един среден коледен бюджет и би се превърнал в страхотен подарък най-вече за онези потребители, които все още не разполагат с мобилно смарт устройство. Ето и кои са най-изгодните предложения за сезона от Мтел, Теленор и Виваком.

 

1. LG Bello II – Мтел

5-инчовият телефон е идеален за правене и разглеждане на снимки, сърфиране в интернет и комуникация с приятели и колеги. Разполага с 5-мегапикселова задна и 2-мегапикселова предна камера, четириядрен процесор, 1GB RAM и 8GB памет за модела в черен цвят или 4GB – за модела в бял цвят. Към телефона Мтел предлагат и безплатна активация на услугата Eкстра Viber, която предлага допълнителни данни за оптимално ползване на чат услугата Viber.

Цена: 1лв. в брой (с абонаментен план Мтел безкрай 40)

 

 

2. HTC Desire 320 – Мтел

4.5-инчовият HTC Desire 320 със заоблени ъгли е добър избор за първи смартфон. Оборудван е с 5-мегапикселова камера, 1GB RAM и 8GB памет, като четириядреният му процесор осигурява гладко функциониране на операционната система Android 4.4.2 KitKat. Предлага се в черен цвят.

Цена: 1лв. в брой (с абонаментен план Мтел безкрай 40)

 

 

3. LENOVO A1000 DUAL – Теленор

4-инчовият смартфон е подходящ за потребители, които не си падат по модерните през последните няколко години големи смартфони. Компактните му размери го правят удобен за използване с една ръка. LENOVO A1000 DUAL е и добър избор за онези от нас, които разполагат с два номера, благодарение на вградената му поддръжка на две SIM карти. Телефонът разполага с четириядрен процесор, 8GB вградена памет и 1GB RAM.

Цена: 4.59 лв. на месец или 79.98 лева в брой (с абонаментен план Резерв Стандарт 19,99)

 

 

4. MICROSOFT LUMIA 550 – Теленор

MICROSOFT LUMIA 550 е добра идея за подарък за почитателите на операционната система Windows. Моделът използва последната версия на платформата Windows 10 и е практично универсално решение както за комуникация, така и за работа и забавление. Разполага с 4.7-инчов екран, четириядрен процесор, 1GB RAM и 5-мегапикселова камера.

Цена: 9.59лв. на месец или 179.00лв. в брой (с абонаментен план Резерв Стандарт 19,99)

 

 

5. Samsung Galaxy S III Neo – Виваком

Samsung Galaxy S III Neo е достъпен телефон ориентиран по-скоро към бизнес потребителите. Той позволява провеждане на срещи във виртуални офиси и има вградени функции в помощ на професионалистите като Smart Alert (която ни уведомява за всякакви известия) или вградената в камерата технология за следене на очите, която гарантира, че екранът няма да изгасне, докато го гледаме. Смартфонът разполага с 4.8-инчов Super AMOLED екран, четириядрен процесор, 1.5GB RAM и 16GB вградена памет.

Цена: 2.90лв. на месец или 69.90лв. в брой

 

 

6. Coolpad Modena – Виваком

Coolpad Modena е добър подарък за всеки потребител, който държи на естетиката. Достъпният смартфон демонстрира характеристики, които не можем да видим в други представители на ниския клас – голям 5.5-инчов IPS екран, четириядрен процесор, поддръжка на Android OS, v5.1 (Lollipop) и тънък и модерен корпус. Телефонът поддържа и две SIM карти.

Цена: 7.90лв. на месец или 119.90лв. в брой

 

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване