12/22/15 17:21
(http://pik.bg)

Светлана Ангелова от ГЕРБ приветства участниците в коледно тържество на Асоциация на пенсионерите в България

Светлана Ангелова от ГЕРБ приветства участниците в коледно тържество на Асоциация на пенсионерите в България

Народният представител от ГЕРБ - Русе Светлана Ангелова приветства над 100 участници в коледно тържество, организирано от областната структура на Асоциация на пенсионерите в България. Събитието бе уважено и от представители на Община Русе, а за доброто настроение се погрижиха младите таланти от Общински детски център за култура и изкуство в Русе.

„През целия си живот Вие сте работили и сте дали много за нашия град, за нашата община и продължавате да го правите. Благодарим Ви, че продължавате да възпитавате бъдещето на родината в християнските добродетели. Вие учите децата и младите хора на отговорност, трудолюбие и честност. Това са качества, които само с търпение, обич и разбирателство могат да бъдат съхранени и запазени завинаги в младите сърца“, каза пред множеството в салона на пенсионерски клуб „Възраждане“ Светлана Ангелова.

„Бъдете все така обичани и ценени и нека признателността ни Ви донесе спокойни и усмихнати дни. Пожелавам Ви светли настъпващи празници - на Вас и Вашите близки!“, добави тя.

Светлана Ангелова получи в дар от ръководството на Асоциацията в лицето на областния и председател Петинка Митева погача и специална картичка.

Депутатът се запозна с работата на пенсионерите в клубовете, като разгледа изложбата от ръчно изработени картички, гоблени, декоративни бутилки и пр.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване