12/22/15 17:00
(http://pik.bg)

Тотална трагедия разтърси Съединение! Почина мъжът на премазаната от ТИР на "Тракия" Добромира! Остави две дечица сирачета! (снимки)

Тотална трагедия разтърси Съединение! Почина мъжът на премазаната от ТИР на "Тракия" Добромира! Остави две дечица сирачета! (снимки)

Съпругът на прегазената преди три години на магистрала „Тракия” Добромира Трахнова почина, съобщиха съкрушени близки на покойните съпрузи, цитирани от Марица.бг. За двете им дечица сега се грижат баба им и дядо им.

Припомня, че 31-годишният баща Ангел и родителите му поеха грижите за двете момченца след трагедията с майка им. Инцидентът стана на 8 юни 2012 г., когато камион помете Добромира, докато бутала детската количка с малкия й син Красимир. При удара майката загина на място, а момченцето й Красимир бе намерено невредимо, тъй като при сблъсъка количката му изхвърчала в канавката.

Шофьорът на камиона Иван Торошанов избягал от местопроизшествието. Трагедията с младата жена разтърси Пловдив. Във фаталния ден Добромира била в града с бебето, но изпуснала последният автобус за Съединение. Нямала в себе си достатъчно пари за такси и решила да тръгне пеша, въпреки че разстоянието между двата града е 20 км.
Когато започнало да се смрачава, Добромира, която имала сериозни проблеми със зрението, пропуснала отбивката за Съединение и така се озовала на магистрала "Тракия". Близо до разклона за Царацово била пометена от товарен камион, управляван от 47-годишният Иван Торошанов.

Голяма трагедия сполетя семейството, сега и двете дечица на Трахнови са сираци, коментират с мъка в Съединение.

Председателката на Демократичния съюз на жените в Съединение Надка Костадинова връчи днес на родителите на Ангел - Красимира и Илия Трахнови, събраната сума от 2000 лв. и коледни подаръци за внуците им Красимир и Илиян. Средствата бяха събрани от благотворителен базар. Илиян е ученик в І клас на СОУ”Христо Ботев” в града, а Красимир е възпитаник на ЦДГ „8-ми март”.

След смъртта на Добромира и Ангел отглеждането на двете деца е изцяло поето от бабата и дядото.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване