12/24/15 11:50
(http://pik.bg)

Ето какво каза изменникът Местан на извънредния си брифинг (обновена)

Ето какво каза изменникът Местан на извънредния си брифинг (обновена)

"Председателят свиква Централния съвет на ДПС, никой друг". Това обяви в Кърджали Лютви Местан, според когото форумът в София от 13.30 часа днес, на който той ще бъде свален от ръководния пост е нелегитимен, съобщи "24Родопи".

"Аз стоя зад позицията си в парламента за сваления руски изтребител и не приемам, че това е грешка", отбеляза още Местан.

"Не разбирам защо след 19 години вярна служба ще искат оставката ми", недоумява той.

"Отправям призив към всички да имаме съзнанието, че ако загубим човешкото достойнство, губим себе си. Знам какво ме чака. Няма от какво да се срамувам. Днес ще получа най-ценния подарък", каза още Местан.

Лютви Местан е в Кърджали, където дава пресконференция. Той не е на заседанието на ръководството и парламентарната група на партията.

Разцеплението в партията е видимо, тъй като с Местан са народните представители Шабанали Ахмед, Хюсеин Хафъзов, както и Венцислав Каймаканов, Айдоан Али. С тях е и областният председател на ДПС в Кърджали Бахри Юмер.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване