12/28/15 20:51
(http://www.klassa.bg/)

Адел казва Hello от върха на Billboard

 Британската сензация Адел запази върховата си позиция в класацията Топ 200 за албуми на Billboard. Причина за това са рекордните 7 милиона продадени копия на най-новия й албум „25” в САЩ в рамките само на пет седмици.

Това е и третата седмица, в която продажбите на „25” надхвърлят милион. Албумът е първият, от който в пет различни седмици са закупени над 695 000 копия, откакто „Нилсен СаундСкан” следи продажбите от 1991 г. Тийн идолът Джъстин Бийбър пък запазва второто си място в чарта със своя Purpose. Трети в надпреварата се нарежда арендби певеца Крис Браун с Royalty.
Челната петица в класацията на Billboard за албуми се допълва от акапелната група Pentatonix с That's Christmas to Me и саундтрака към "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Това е най-доброто постижение за албум, съдържащ само мелодии, откакто през 1999 г. саундтракът към "Междузвездни войни: Епизод I - Невидима заплаха" зае третото място в седмичния албумен чарт на Billboard.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване