12/29/15 21:04
(http://www.klassa.bg/)

Автомат за презервативи уби крадлив германец

 Жител на германския град Билефелд загина при опит да ограби автомат с презервативи, пише в. „Нойе Вестфелише“. Инцидентът станал късно вечерта на Коледа. 29-годишният мъж заедно с двама приятели решили да приберат парите и презервативите от крайпътния автомат за кондоми в Шьопинген. Те заложили в него самоделна бомба. След това се качили в паркираната наблизо кола, но един от тях – загиналият злосторник, не успял да затвори вратата на колата и бил уцелен от метално парче, отхвръкнало от автомата.

Приятелите му веднага го откарали в болница в близкото градче Ахаус, разказвайки на лекарите неправдоподба история за инцидента – обяснили, че паднал по стълбите. Малко по-късно раненият починал от мозъчната травма. Тогава те се принудили да признаят всичко на полицията.

Било отчетено, че те не са прибрали съдържанието на взривения автомат, парите и презервативите останали на земята под повреденото устройство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване