12/29/15 18:35
(http://pik.bg)

Ивайло Калфин призова Местан за обяснение

Ивайло Калфин призова Местан за обяснение

Ивайло Калфин коментира разместването в ДПС, като оприлили случващото се като един трилър. "Ако изключим киноелементите, които гледахме, ДПС се преопакова, постяга, търси промяна в себе си, за да стане приемлив коалиционен партньор сега или в бъдеще", коментира социалният министър Ивайло Калфин в предаването „Лице в лице” на Цветанка Ризова по БТВ.

"В България има служби, но ще е странно, ако разбират, че става нещо нередно, че става национално предателство, от телевизията. Факт е, че в ръководството на ДПС с този жест се извършва едно ритуално действие, което насочва партията по различен начин", коментира още министърът.

"Нито ДПС, нито Доган, нито Местан са непознати и не може да има изненади", допълни той.

"Г-н Местан дължи обяснение дали наистина се е криел в турското посолство. Това са недопустими неща, както за България, така и за турския посланик. Иначе това, че Местан се е появил с турския посланик, не е странно – те се появяват на публични места", добави още министър Калфин.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване