12/29/15 21:35
(http://www.klassa.bg/)

Интернет загадка- Всички търсят пандата „мелаляга“

В мрежата се появиха много картинки, които озадачиха потребителите. Задачата им е да открият пандата, но тя винаги е добре скрита. Често тя дори не отговаря на традиционната представа за една сладка, мила панда.

На едната снимка са изобразени плашещи и разярени фенове на дет метъл музиката. Някъде там сред тях е и пандата, която противно на очакванията, също изглежда много гневна и сърдита. Изглежда този тип музика не влияе добре на настроението й. А може би подражава на новата си компания. Всъщност ако се съди по грима им, те подражават на черно-бялото животно. Откакто снимката е качена в Imgur е събрала 2 милиона гледания. Очевидно много хора са озадачени къде е пандата и каква е ситуацията.

Всъщност манията по скритите панди започна от картинка със снежни човеци. Тя бе качена от Грегари Дудолф на фейсбук страницата му. Изображението бързо придобило широка популярност. До този момент е събрало 42 000 харесвания и е споделено 100 000 пъти. Тук пандата е по-приветлива, но все пак не може да се нарече весела. По-скоро е малко объркана, вероятно защото се намира сред десетки шантави снежни човеци, които се усмихват малко неестествено.

Същият Дудолф решил, че панда сред снежни човеци не е достъчно трудоемка задача за човешкото зрение и качил картинка на котка сред бухали. Вероятно звучи лесна задача, но далеч не е. Явно според въображението на автора, те си приличат твърде много.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване