12/29/15 05:01
(http://www.klassa.bg/)

Сгащиха Адолф Хитлер пиян навръх Коледа във Флоренция

 За малко Адолф Хитлер да направи някоя непоправима поразия във Флоренция навръх Коледа. Добре че бдителни карабинери успели да спрат веднага шофираната от него лека кола, която се движела на зигзаг по оживена търговска улица и хвърляла в ужас народа по тротоарите от двете й страни. На униформените не било никак трудно да установят, че водачът бил пиян до козирката, но онова, което ги шашнало, било изписаното в шофьорската му книжка име. Защото то било същото като на фюрера на нацистка Германия!
Само че стоящият пред служителите на реда къркан Адолф Хитлер бил роден преди 46 години в Перу. Когато карабинерите го попитали не се ли кодоши с тях, показвайки им подправен за майтап документ, адашът на фюрера простичко обяснил, че дядо му се казвал Бенито Мусолини, а брат му – Ленин. Независимо от тези „роднински връзки” с велики личности нарушителят на обществения ред във Флоренция Адолф Хитлер бил осъден по бързата процедура на 9 месеца домашен арест и тлъста глоба.

На филмови герои пък решили да се правят навръх Коледа дванайсетима господа на почтена възраст от Генуа. Също като френския актьор Мишел Пиколи и компания от култовата лента „Голямото плюскане” възрастните генуезци се зарекли да ядат и пият до пръсване в нощта на Рождество Христово. Някъде след полунощ обаче трима от лакомниците припаднали и аверите им позвънили в Бърза помощ. Линейката дошла бързо, но междувременно взели да берат душа още четирима сътрапезници. За всеки случай докторите прибрали в болницата цялата дружина лапачи и ги пуснали да си ходят вкъщи чак след сериозна стомашна и чревна промивка.

Иначе според официалната статистика по отминалите коледни празници италианците били пръснали за хапка, пивка и подаръци малко над 9 млрд. евро.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване