12/30/15 16:06
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО! Тодор Славков в болница след тежка катастрофа (обновена)

ИЗВЪНРЕДНО! Тодор Славков в болница след тежка катастрофа (обновена)

Тодор Славков е във ВМА и бере душа, съобщава Блиц. Внукът на Тато е пострадал тежко след катастрофата на бул. "Симеоновско шосе". Славков в момента е в болницата с комоцио, рана на главата, а лекарите предполагат, че има и счупвания. 

За сега не се знае до колко е тежко състоянието му. 

Говорителят на “Военно медицинска академия” Любомир Методиев заяви пред "Фокус", че един от пострадалите в автомелето е настанен в болничното заведение. По непотвърдена информация става въпрос именно на Славков.

"Той е с оплаквания от болки в дясната ключица и лека прорезна рана в главата, която се обработва. Човекът е в съзнание, адекватен е и няма опасност за живота му. В момента лекарите правят допълнителни изследвания, за да са сигурни, че всичко е наред", поясни Методиев.

 

Припомняме, че преди 14:00 ч. днес три коли се сблъскаха на "Симеоновско шосе". При катастрофата пострадаха четирима души. Първоначално от полицията съобщиха само за трима пострадали - мъж, жена и дете, пътували заедно в едната кола. По-късно стана яснио, че има и четвърти пострадали при инцидента.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване