12/30/15 09:10
(http://pik.bg)

Местан е бита карта, това не е „Биг Брадър“, обяви Иван Гарелов

Местан е бита карта, това не е „Биг Брадър“, обяви Иван Гарелов

Не е много важен въпросът Доган ще се върне ли или не. Той не си е тръгвал от политиката. Какво ще стане с Местан? Той вече е бита карта. Това не е „Биг Брадър“ да коментираме взаимоотношения.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ журналистът Иван Гарелов. Доган вдигна високо топката, започна да говори с един политически речник, който отдавна бе позабравен, изтъкна той. По думите му съдбата на всички партии, които са се опитвали да работят без ДПС, е фатална. „По-важното от тук нататък е каква ще е съдбата на политическата сцена“, подчерта Гарелов.

Доган не е призовавал да взимаме страната на Русия или на Турция, на мнение е журналистът. Гарелов бе помолен да коментира реакцията на Местан да отиде в турското посолство, когато е усетил, че е застрашен. „Дали има нещо шпионско или не аз, не мога да гадая. ДПС е проявило интерес към документацията за ремонта на МиГ-овете. Дали той е предал тези планове в турското посолство, това са приказки. Но така или иначе съмнението е хвърлено“, отбеляза Гарелов. „Не използва ли Бойко Борисов Местан като пратеник в турското посолство?“, недоумява обаче гарелов, според когото Борисов ще управлява по-лесно с ДПС на Доган.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване