12/30/15 17:25
(http://pik.bg)

По празниците стават чудеса! Семейство намери 1200 лв. и ги върна на собственика им

По празниците стават чудеса! Семейство намери 1200 лв. и ги върна на собственика им

Младо семейство намери и върна забравена чанта с 1 200 лв. на бургаски бизнесмен. 63-годишният Росен Пенев сам разказа за случая и изрази огромната си благодарност към достойните хора, пише "Черноморски фар".

Вчера той влязъл да ползва тоалетна в мол „Бургас Плаза”, но забравил там личната си чанта. Около час по-късно го потърсили от Второ РУП-Бургас, за да го привикат. Върнали му я непокътната и му казали, че е донесена при тях от младо семейство. Разбрал, че се казват Красимир и Виолета Георгиеви. Позвънил им и настоял да се срещнат, за да им благодари лично. Оказало се, че това били около 30-годишни хора, родом от Харманли, които от 5 години живеели в Слънчев бряг. Зареждали хотели и магазини с плодове и зеленчуци. Познавали Пенев индиректно, защото носели от стоката си и на бистрото, което той стопанисва.

”Нямам думи да опиша колко съм трогнат. Направо не мога да повярвам. Цяла нощ не съм спал от вълнение. Това може да го направи един на десет хиляди. Като съм разсеян, да си бера гайлето. Остави парите, ами колко нерви и време щеше да ми отнеме подновяването на всички лични документи. Хвала на такива хора, още повече, че са млади”, сподели развълнуваният Росен Пенев, който е отлично познат по Черноморието като бивш ръководен кадър на голяма компания за безалкохолни напитки и настоящ търговски мениджър на фирма за нектари.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване