12/30/15 15:57
(http://www.klassa.bg/)

Ще е лоша ли годината на Червената маймуна за родените под знака на маймуната

 Наближава годината на Червената маймуна според Китайския хороскоп. Много маймуни ще се зарадват, че тяхната година наближава. Може да останете малко разочаровани, маймуни, защото се смята, че годината, в която се повтаря вашият зодиакален знак често не е особено късметлийска за вас.
Астролози съветват Маймуните да бъдат особено внимателни през тази година най-вече със здравето си, любовта, кариерата и инвестициите.

Трябва да се отбележи, че годината на Маймуната не започва на 1 януари, както е в нашия календар. В този на китайците новата година настъпва по различно време. През 2016 година тя ще настъпи на 8 февруари. 

Личността на Маймуната – най-вече бърз ум и интелигентност

Хората, родени под знака на Маймуната се отличават с висока интелигентност и ум като бръснач. Те са магнетични и чаровни. Могат понякога да са доста любопитни и злонамерени, но едновременно с това и много интелигентни, което ги прави типично по маймунски палави.

Маймуните са големи шегаджии. Винаги измислят начин как да поддържат настроението. Спогаждат шеги на колегите и приятелите си, понякога доста солени.

Родените под знака на маймуната са хитри опортюнисти. Те винаги успяват да се измъкнат от неприятни ситуации. Маймуните имат обширни интереси и се нуждаят от партньор, който да им импонира в лудориите.

Здравето на Маймуните

Обикновено Маймуните са много здрави заради енергичната им личност. Те се движат непрекъснато, с което оптимизират здравословното си състояние. Те са активни и искат да опитат всичко от живота.
Най-често спохождащите ги заболявания са на нервната и кръвоносните системи.
Маймуните прекарват много време на работните си места и често забравят времето за почивка, което е от огромно значение за здравето и психиката.

Най-добрите професии за Маймуните

Кариерата за Маймуните е много важна. Често околните ги наричат кариеристи заради усиленото им желание да работят и да се доказват.
Най-подходящи професионални сфери за Маймуните са инженерството, банковото дело, науката, счетоводството, кинорежисурата, бижутерията, търговията, контрол на въздушното движение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване