12/31/15 09:16
(http://pik.bg)

12 снегопочистващи автомобила са опесъчили прохода "Шипка"

12 снегопочистващи автомобила са опесъчили прохода "Шипка"

12 автомобила са опесъчили прохода "Шипка" тази сутрин. Това информира за Радио „Фокус”  дежурният в Областно пътно управление – Габрово.

Там пътните настилки са били заснежени, но към момента прохода "Шипка" е отворен за движение и нормално проходим. Времето е облачно, температурата на въздуха е минус 15 градуса. В участъка остава в сила забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона, която е валидна до 31 март 2016 година.
В област Габрово пътните настилки са сухи, времето е преобладаващо ясно. Видимостта навсякъде е нормална, условията за пътуване са добри. Температурата на въздуха е между минус 15 до минус 2 градуса. Няма пътни инциденти и допълнително затворени пътни участъци.
До 31 декември включително се ограничава движението по път III-5006 Габрово – Узана от км 2+800 до км 3+100, който съвпада с бул. „Никола Вапцаров“ в град Габрово, поради извършване на строително-монтажни дейности. Шофьорите могат да използват обходeн маршрут по ул. „Бодра смяна“ в град Габрово, спазвайки пътната сигнализация.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване