12/31/15 07:50
(http://www.klassa.bg/)

Ден година храни: С колко ще се опаричи чалгата по Нова година

 31 декември по традиция е най-оборотният ден в годината, тъй като певачките вземат двойни хонорари и поемат по повече от едно участие. За някои изпълнители важи правилото, че ден година храни, защото навръх Нова година всички имат поети ангажименти, независимо от популярността си и дали в момента имат действащ хит. Хонорарите им обаче са различни и при някои се наблюдава огромна разлика. Топимената лапат сериозни пачки, докато останалите фолкпевици са по-скромни и извиват глас за в пъти по-малко хилядарки. „ШОУ’ се добра до новогодишните тарифи в лекия жанр.
Покрай участието си във „ВИП брадър” Преслава отново си възвърна позициите на най-успешната звезда и за новогодишната нощ се е уредила с две участия – в хотел в Пловдив и в дискотека в София. От години насам изпълнителката на „Аматьорка” жъне с пълни шепи по празниците и поема по две-три изяви. Хонорарът на певачката е 7 бона за всяко участие, а в новогодишната нощ той скача двойно. Това значи, че ще лапне по 14 бона от всяко участие, тоест 28 хилядарки за 2 часа и половина. 

Folk_2.jpg

Анелия и Константин също са от скъпоплатените

В една обикновена вечер те вземат по 5 бона. На 31 декември също са се уредили с по две участия, от където ще вземат по 10 хиляди за всяко или общо 20 бона за една вечер. Коцето ще бъде близко до роднините на бившата си Райна и ще посрещне 2016 г. в изискан хотел в Сандански, а след това и в заведението на Коко Динев в Кулата. Анелия ще пее в 5-звездни хотели в Златни пясъци и Варна.

Емануела за първи път върти дупе в заведенията на новия си шеф – инж. Митко Димитров. Той е решил да изпрати 2015 г. с новото си попълнение в комплекса си в Харманли и след това в нощния клуб в Димитровград. Отскоро певицата с изумрудени очи присъства в каталога на фирмата с по-висок хонорар – 6 бона, което бързо я нареди до топимената. Снахата на Динко Динев ще си вземе двойния хонорар макар да пее в заведенията на шефа си. Емануела ще излезе на Митко Пайнера 12 бона, тъй като ще плати само нейната част от договора. 

Folk_3.jpg

Макар зложелатели да твърдят, че ДесиСлава го е закъсала за участия напоследък, тя отново бележи преимущество за празниците. Заедно с Галена ще се веселят в комплекса на Галин Вафлата в Арбанаси. 

От бившия си мъж Деса ще гушне 9 бона

а малко след полунощ ще попее и на площада във Велико Търново за още толкова. Общо 18 хилядарки за последната вечер на 2015 г. Галена пък ще пее безплатно за мъжа си. Всяка година той наема жена си за новогодишната нощ, като превежда половината от хонорара й, който е за „Пайнер”. Празничната тарифа на търновската царица е 12 бона, но тя предпочита да бъде със семейството и приятели си и е единствената, която не се лакоми за повече кинти. 

Folk_4.jpgТози път Емилия е решила да избяга далече от семейните ресторанти и казина. Или пък Коко Динев е предпочел да спонсорира други нейни колежки. 18 бона ще глътне и гълъбовската звезда от празничната вечер. Тя ще извива глас на две участия – клуб в Пловдив и механа в Момчилград. 

Глория от години е предпочитан изпълнител в курортния комплекс Златни пясъци. Тази година обаче е получила само една покана от тамошен хотел. Интересът към т.нар. Прима спада с всяка изминала година. Но пък е доволна от поетия ангажимент, от който ще вземе 10 бона. Тя е и с преференции в „Пайнер” и 

дава едва 10% от парите на фирмата

Андреа ще съчетае празненството с работата. Тя ще посрещне 2016 г. с близки хора, както и с половинката си Кубрат Пулев. Ще бъдат заедно в хотел в Банско, където певицата е поела едно участие. За час и петнайсет минути ще грабне близо 10 бона. Те ще останат чисти за джоба й, след като няма музикална компания зад гърба си и няма да бъде принудена да дели с продуценти. 

Нейната „майка” по провокация Камелия също ще си гушне чиста печалба от новогодишната нощ, без да дели с продуценти, както правеше години наред в „Пайнер”. Нейният приятел Цветин е успял да спазари две участия на 31 декември – казино и дискотека в столицата. Певицата ще грабне почти 18 бона, което всъщност я превръща в най-богатата от новогодишната нощ. 

Във Велинград ще бъдат две от чалга величията – Ивана и Джена. И двете ще пеят в изискани хотели в спа столицата на Балканите. Хонорарите им са по 12 бона. Неотлъчно до Джена ще бъде и нейният годеник Наско Стоев-младши. Ивана пък ще празнува със своите колеги Стояна и Румен, както и с щерка си Теодора. 

Folk_5.jpgФики Стораро ще празнува с родата 

в новооткритата семейна сладкарница, но след 12 ще се повесели с приятели в столичен клуб, където ще бъде на работа. Синът на Тони Стораро ще пее срещу 8 бона. В дискотеката участие ще има и Преслава, а мнозина вече прогнозират, че под въздействието на алкохола двамата отново ще се награбят, както направиха на афтър партито след наградите на „Планета”. Дано Бирмата не е на близо, че мелето от февруари тази година може да се повтори. 

Плейбоят Галин до последно имал желание да почива и да отиде в някоя топла страна с приятелите си. Многобройните запитвания за участия към него го накарали да преосмисли решението си. Сега също ще празнува с аверите си, но в Банско. Поел е и едно участие в нощен клуб, откъдето за час и половина ще грабне едни бързи 8 бона. 

Устатата Кали ще бъде в ултрамодерния хотел на Валентин Златев в Правец. Срещу 9 бона певицата ще весели ВИП-гостите на скъпарския комплекс. На помощ ще й се притече и народният изпълнител Николай Славеев, който също е ангажиран за вечерта. 

Тони Дачева ще пее в града на Тато

но в друго заведение, както и в хотел в Етрополе. Тя ще грабне по 5 бона от всяко. Едно участие си е намерила и Теди Александрова във Варна, откъдето ще вземе 5 хилядарки. С 1000 лева по-малко ще вземе половинката на DJ Дамян – Ваня, която ще пее в Банско. Любимата на режисьора Людмил Иларионов-Люси ще пее в две заведения в Разград. Ани Хоанг ще вземе по 3 бона за всяко. По 3 хилядарки ще вземат и Соня Немска и Магда, които имат общо участие в Девин. 


Красимир КРАСИМИРОВ 


Folk_8.jpg                       











Folk_6_1.jpg















С тлъста пачка може да се похвали и Тони Дачева – 10 бона. 

                                                                                                                                                            Камелия ще грабне почти 18 бона.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване