12/31/15 07:57
(http://www.klassa.bg/)

ДесиСлава в шок! Синът й признал, че е гей

 Деси Слава започна да бере плодовете от тежкия пубертет на сина си Майки и първите горчиви моменти са признанията на тинейджъра,че си пада по представители на своя пол. Дни преди коледните празници 15-годишното отроче на блондинката и заявило в прав текст,че е гей, пише столичен седмичник.
Какофонията в отношенията между майка и син започнала преди близо петилетка, а откакто Майки влезе в пубертета, Деси Слава е безсилна пред тежкия характер на наследника си. Именно поради тази причина тя реши да го изпрати да учи зад граница- в Американския колеж в Солун. Блондинката сподели,че се надява самостоятелният начин на живот да се отрази отрезвяващо и казармена на непокорния й и разглезен син. 

Изненадите от негова страна обаче не закъсняха и идвайки си у нас за коледните празници, Майки сюрпризирал известната си родителка,че изпитва влечение към момчета. 

"Нито бе притеснен, нит отърсеше някакъв специален момент или атмосфера, просто ми заяви право в очите :"Мамо, да знаеш-аз съм гей", споделила шокираната певица пред близки приятели. Изпълнителката не знаел дали да приема думите на сина си на сериозно, или това е поредната му лоша шега. И докато се надявала ,че всичко това е един лош кошмар, тя не спирала да се пита дали Майки вече има някакъв сексуален опит, не дай Боже, с мъж!

Смаяна от признанието на  сина си, певицата не знаела кака да реагира на думите му и искала да заведе на психиатър очевидно объркания си син.Нейни дружки я успокоявали,че Майки е прекалено малък, за да еу осъзнал към кой пол изпитва влечение  и по-скоро бушуващите  му хормони  г окарат да прави глупости като всеки хлапак. Деси Слава се притеснявала да сподели на бащата на момчето признанието му. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване