12/31/15 14:44
(http://radiomilena.com/)

Ето какво ни очаква през 2016-та година

Очаква ни динамична и изпълнена с възможности за реализация в личен и професионален план година. Това се дължи не само на късмет, който ще ни споходи през 2016-та, но и благодарение на труда и усилията, които сме положили през отиващата си 2015 година.
Хороскопът по зодии и по година на раждане за 2016, отбелязва, че независимо от професията си всеки от нас може да се стреми към стабилен напредък. За едни това може да значи въвеждане на ред в двора и къщата си, за други – изкачване на връх Еверест. През 2016 година всеки от нас ще открие нови хоризонти. Ще бъдат направени много важни открития във всички области на науката.
Представителите на Огнения елемент, известни с техния темперамент и емоции, ще бъдат изненадани от възможностите на емоционалната енергия, която ще получат като допълнителен импулс поради повишената динамика на слънчевата система през 2016 г. Жизнената енергия е ключът към победата и зодиакалните знаци Овен, Лъв и Стрелец ще усетят тази трансформация. Добре е да проявяват разум в много ситуации.
За знаците, попадащи под елемента Вода – Рак, Скорпион и Риби ще се покажат редица предизвикателства в живота. Най-вероятно през 2016 година ще осъществите някоя своя отколешна мечта. С други думи, за водните знаци това ще бъде време на разбиране, да се осъзнаят и приемат познания, които не са дадени на всеки човек. До каква степен това ще бъде добре всеки ще реши за себе си. Важно е да се разбере, че 2016 г. предлага почти неограничени възможности по отношение на техния прогрес.
За знаците на елемента Въздух – Близнаци, Везни и Водолей, е ясно, че през 2016 година няма да имат никакви проблеми, свързани с любовните изживявания. Разбира се, всеки има собствена индивидуалност и нещата зависят от множество фактори. Въпреки това в сферата на междуличностните отношения тези зодиакални знаци няма да имат никакви проблеми. С цялостни хармонични отношения, свързани с любовните половинки. Въздушните знаци през 2016 година ще бъдат романтични, нежни, любящи и честни.
Елементът Земя през 2016 година ще бъде обект на звездни въздействия в по-малка степен, спрямо останалите зодиакални знаци. Влиянието на Меркурий ще оказва динамика над представителите на тази група. Като цяло може да се каже, че всичко е наред по отношение на финансите и бизнеса за зодиакалните знаци, свързани с елемент Земя -Телец, Дева и Козирог.

Публикувана на 12/31/15 14:44 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/iIuZTzFVpAE/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване