12/31/15 07:15
(http://www.klassa.bg/)

Защо мъжете харесват секс с проститутки? Пет истински изповеди

 Защо мъжете не предпочитат нормалните жени, а тичат по проститутки? За да дадем отговор, ще си помогнем с няколко истински истории, пише списание "Космополитен". „Това беше за първи и последен път“
Преди около шест години с четирима приятели отидохме на почивка в Амстердам. Естествено, напушихме се и по-късно в съботната вечер отидохме в един бордей да се позабавляваме. Бяха ми нужни неимоверни усилия да преодолея смущението си и да си избера проститутка, с която да правя секс. Всичко се случи много бързо и аз не изпитах никаква вина, само малко разочарование.

Сексът беше ужасен, без плам и дори капка желание от нейна страна, а аз не спирах да мисля, че тя го прави за пари!
"Сексът беше ужасен, без плам и дори капка желание от нейна страна, а аз не спирах да мисля, че тя го прави за пари!"
Всичко това се случи малко, след като бях заживял с годеницата си. Аз не можех да си намеря място от срам и в крайна сметка си признах, че съм преспал с проститутка. Тя се разстрои страшно много и поиска да ме напусне за известно време. За щастие, успях да я убедя, да се върне.

Моят съвет: „Не харчете парите си за лош секс, няма смисъл“.

„Нищо лично – просто секс“

В своите командировки съм успял да преспя с десетки проститутки. Постоянно имам пътувания до Азия, а там се счита, че е раят на мъжките удоволствия. Много по-добри, от тези, които имаме в Европа. Намирам фирма за ескорт, поръчвам момиче, водя я на ресторант, а после в стаята си. Харесва ми да разговарям с тях. А повечето от тях споделят, че да се занимават с това е по-лесно и добре платено от всичко друго, с което биха могли да се занимават.

"Харесва ми да правя секс с проститутки – чисто удоволствие без емоционално обвързване!"

Аз искам секс, тя – пари. Това е всичко. А и с тях мога да експериментирам и да правя неща, които не бих могъл да правя с партньорката си. А това ми донася много удоволствие.

„Направих го в пристъп на отчаяние“

Неприятно ми е да се сещам за това, защото и до момента имам чувството, че постъпих глупаво. Но тъкмо се бях разделил с приятелката си, прибрах се вкъщи и както следва се напих. Но ми беше толкова самотно, че в отчаянието си, реших да си поръчам проститутка. Влязох в Интернет, взех номер и се обадих, още преди да успея да го обмисля. Предполагам, че още с пристигането си, тя разбра каква е работата. Постара се много, за да ми достави удоволствие и да ми повдигне настроението. Сигурно съм изглеждал много жалко.

Всичко мина добре, но след това дълго време не правих секс, защото имах чуството, че всяка жена знае какво съм направил и ме смята за мерзавец. И до момента имам чувството, че съм участвал в нещо срамно, унизително и незаконно и съжалявам за постъпката си.

„По друг начин и не мога“

Имам много ниско самочувствие и това е единствения начин да имам сексуален живот като нормален мъж. Обикновено намирам сайт, поръчвам я. Обичам да разговарям с тях и я каня в къщи. Те са такива каквито трябва да бъдат: вежливи, много приятни и сексуални. Стараят се да ми угодят и да прекарам добре.

Винаги поръчвам различни жени, за да не се привързвам - обичам строгите господарки!

Мисля си, че вероятно, постъпвам неправилно, но така ми е много удобно. Не губя време и нерви, срещам се с различни жени, правя секс, а после те си тръгват.

Този модел на поведение ми се струва привлекателен, без значение какво е мнението на обществото. Когато имам постоянна приятелка, разбира се, ще престана да се занимавам с проститутки. Но до тогава предпочитам това, пред никакъв секс или мастурбиране.

„Моята приятелка сама поръча проститутка“

Моята приятелка преди е била стриптизьорка и я обичам заради това, че е разкрепостена. Освен това е и би-сексуална и отдавна искаше да правим тройка.

"Въднъж, когато бяхме в Ротердам, тя поръча момиче за нощта!"

Единственото, което не трябваше да правя е да прониквам в нея. Всичко останало беше дори поощрявано. Момичето беше хубаво на 21 години и също беше доста разкрепостено. Бях изумен колко професионално подходи.

Беше наистина много интересно и приятно занимание, а и виждах, как една проститутка се наслаждава на секса. Ние с моята приятелка го направихме отново и след всеки следващ път, тя беше дори по-впечатлена от мен.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване