12/31/15 07:53
(http://pik.bg)

Няма следи от насилие по труповете в Дупница

Няма следи от насилие по труповете в Дупница

В Дупница е открит мъртъв основен свидетел по делото срещу братя Галеви.

По все още неофициална информация полицията е открила труповете на местния предприемач Пламен Миланов и 33-годишна жена, негов служител. Двамата са обявени за издирване вчера от близките си. Все още не е потвърдено дали става въпрос за убийство. Телата на двамата са били открити около 20:30 в апартамент на ул. „Княз Борис” в центъра на града.

По труповете няма следи от насилие, като единия е открит върху легло, а другия върху диван. Работи се и по версия за натравяне с газ. В момента продължава огледа на местопрестъплението. Официална информация от МВР, относно самоличността на починалите и версиите за случилото се, се очаква утре сутрин. Миланов неколкократно е алармирал за възможна опасност за живота му. Неговите показания бяха ключови за ефективните присъди на бившите барети Пламен Галев и Ангел Христов, т.нар. братя Галеви.

Те бяха осъдени съответно на 7 и 5 години затвор от Софийския апелативен съд през 2011 година. От решението ставаше ясно, че двамата са принудили Миланов да им прехвърли 50% от таксиметровата компания „Сити транс” ООД, както и да им дава половината от месечния си оборот.

Припомняме, че бившите барети са обявени за издирване от 8 май 2012г. Двамата избягаха, когато трябваше да влязат в затворническото общежитие в село Самораново, за да изтърпят по 5-годишна присъда за създаване на организирана престъпна група.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване