01/04/16 09:11
(http://pik.bg)

Без ток в Бургаско заради авария

Без ток в Бургаско заради авария

Няколко населени места в Областта останаха на тъмно, заради проблеми с електроразпределението. Ток няма в селата Драка, Малина, Светлина, Загорци, Суходол, Сърнево, Орлинци и Зорница. Аварии има и в Поморие, както и в комплексите ‘Елените”в Свети Влас и „Империал” в Обзор. Ток няма и в Созопол и Черноморец, в селата Баня, Банево, Атия и Равадиново. Екипи на електроразпределителното дружество работят по отстраняването на аварията, но не може да се даде точен час за възстановяването й.

Отново заради проблеми с елекстрозахранването днес ще е неучебен ден за децата в бургаското село Маринка. Поради липса на ток, не могат да работят помпите на парното в учебните заведения и температурата в помещенията не е подходяща за провеждане на занятие. Това съобщи кметът Димитър Николов, цитиран от радио "Фокус".

Останалите детски и учебни заведения на територията на Община Бургас работят при нормални условия. По думите на Николов, учениците, които са втора смяна, ще учат с намалени часове, за да могат по-рано да се приберат по домовете си. Той допълни, че след обяд се очаква подобряване на климатичните условия.

Кметът каза още, че всички пътища на територията на община Бургас са проходими при зимни условия. Пътните артерии, по които се движи градският транспорт, са почистени. Автобусите към момента се движат по разписание.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване