01/05/16 07:57
(http://pik.bg)

Шефът на полицията в Пловдив: Няма данни външен човек да е убил семейството

Шефът на полицията в Пловдив: Няма данни външен човек да е убил семейството

Очакваме всички експертизи да станат готови и тогава ще сме готови с крайната версия за убийството. Това каза Христо Разсолков, директор на ОДМВР-Пловдив ефира на Нова телевизия във връзка със случая, при който в апартамент в Пловдив бяха намерени телата на семейство.

„Това, което можем да кажем като факти е, че вчера около 11.15 часа получихме сигнал в I Районно управление за намерени три тела на горепосочения адрес. На място пристига автопатрул, който да запази местопроизшествието. След това се сформира огледна група, всичко се случва след съгласуване с Окръжна прокуратура, а на място беше и окръжният прокурор на Пловдив”, заяви Разсолков.

Той отбеляза, че органите на реда са намерили апартаментът с разбита входна врата, а причината за това е, че на вътрезаключващото устройство е бил поставен ключ. По думите му, кумът на семейството е влязъл през терасата чрез пуснато от горния етаж въже. „С помощта на бащата на Благой Сапунджиев вратата е разбита и вътре установяват трите трупа. Родителите са намерени в спалнята, а между тях е било детето, като и тримата са били с огнестрелни рани в областта на главата”, каза още Христо Разсолков.

На въпрос дали е ясно, че бащата е произвел трите изстрела той уточни, че има голяма вероятност той да ги е произвел. „Всички факти до момента сочат, че няма вероятност семейството да е било застреляно от външен човек”, подчерта Разсолков.

Той коментира, че основната версия, по която полицията работи е ревност. Във връзка с предположенията, че семейството е имало дългове Разсолков обясни, че към момента няма такава информация.

„Оръжието, с което е извършено убийството, не е регистрирано. То е намерено при огледа”, допълни Христо Разсолков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване