01/06/16 15:57
(http://pik.bg)

Най-добрите приложения за създаване на персонални нотификации

Най-добрите приложения за създаване на персонални нотификации

Искате да уцелите точния момент, в който се случва нещо важно? Независимо дали чакате важна доставка по пощата и не искате да я изпуснете или искате да следите всички промени, които се правят в любимия ви сайт, информацията на Make Use Of може да ви е от полза.

Разгледайте списъка съдържащ 5 приложения за създаване на персонализирани нотификации.

Hooks  

Hooks е простичко Android приложение, което ви позволява да създавате собствени уведомления. Например, можете да настроите приложението да ви уведоми, когато вашият любим спортен отбор играе или любимото ви телевизионно шоу ще започне всеки момент.

Blog Trottr

Ако предпочитате статиите от любимите ви уеб сайтове да „идват при вас“, добре е да имате предвид че Blog Trottr е безплатна услуга, която превръща всяка RSS емисия в имейл бюлетин. Безплатният план дава голяма гъвкавост, но ако искате да премахнете рекламите и да персонализирате външния вид на имейлите ще трябва да преминете към платен абонамент. Има сайтове, които се актуализират от време на време и това приложение може да се окаже един чудесен начин да се уверите, че не пропускате нищо интересно.

Change Detection

Тази безплатна услуга ви позволява да следите всички промени, които настъпват с една уеб страница и ще ви изпраща имейл, за да ви уведоми за промените.

Desktop Notifications for Android

Това разширение ви позволява да получавате уведомления за Android на вашия браузър. За да използвате това разширение вие също трябва да изтеглите и инсталирате безплатното приложение за вашия Android телефон или таблет.

Horntell

Много сайтове предлагат уведомления за браузъра, но трябва да ги държите отворени, за да ги видите. Horntell е разширение за Chrome и мобилна услуга, която ви позволява да получавате всички ваши уведомления на едно място.

Източник: digital.bg

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване