01/07/16 07:41
(http://www.klassa.bg/)

Голата Линдзи Лоън се овъргаля във вулканична кал

 Скандалната актриса Линдзи Лоън публикува снимки в Истаграм от новогодишно прочистване с кал в Коста Рика, съобщава „Ентъртеймънт онлайн”. От една от снимките става ясно, че Линдзи се е топнала гола във „врящ горещ вулкан”, пълен с кал. На тях тя е трудно разпознаваема, но не изглежда пречистена, а напротив- мръсна.

„Червенокосите си изчистват луничките и всичко останало в тази нова година”, написа самата тя в Инстаграм. „Винаги имай куража да бъдеш малко откачен през тази 2016г.”, добавя тя.

На друг фотос тя е напълно покрита с кал и със свой приятел правят шантави физиономии. „Да, вулканична кал, за да се изчисти всичката негативност. Но трябва да го направите по този начин. И е жестоко”, хвали се тя.

Звездата от „Гадни момичета” и „Капан за родители” публикува много снимки от новогодишното си пътуване до Коста Рика. Ако се съди по тях изглежда актрисата е имала доста разнообразни занимания в централно американската страна – риболов, плуване, но най-интригуващо се оказва прочистването й с кал.

След серията скандали, свързани със злоупотреба с алкохол, наркотици, кражби от магазини и пиянски изстъпления, актрисата се опитва да се завърне на големия екран. В края на 2015 година тя сподели, че се снима във филма „Сянката отвътре”, в който ще си партнира с Джани Капалди и Шарлот Бекет.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване