01/07/16 07:39
(http://pik.bg)

Ексклузивно! Бащата на убиеца Благой кани да се самоубие! Вижте подробности за кървавата баня в Пловдив!

Ексклузивно! Бащата на убиеца Благой кани да се самоубие! Вижте подробности за кървавата баня в Пловдив!

Каква беше тая любов, та унищожи три живота.Нещо е станало - нещо много страшно за него. Мъката е неописуема. Това сподели в ефира на Нова тв майката на Благой, който уби жена си Йорданка и малката им дъщеря, а после се самоуби.

Баща му пък все още е в шок. "Вчера ми идеше да сложа край на живота си и може би ще го направя! Не мога да го преживея. Не мога да допусна, че посегна на детето. Той значи трябва да е бил много объркан в живота", споделя той.

Според родителите на убиеца още в началото нещата между Благой и Йорданка не вървели гладко, защото тя искала да живее по-свободно. Преди година дори се изнесли да живеят на квартира, но впоследствие се разделили и той го приел много тежко. 

Сега на Коледа се събрали, но чашата прелаля, когато се оказало, че Йорданка иска да празнува Нова година сама с друг мъж.

"Трябва да е станало нещо много страшно - да я е заварил с някого, знам ли. Той наистина много я обичаше, но, за да постъпи така, значи тя го е предизвикала", смята майката на Благой.

Бабата на Йорданка пък отрича да е имало друг мъж в живота на внучката й и смята, че това са провокации.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване