01/07/16 10:35
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО! Жестока катастрофа в Бургас! 24-годишен размаза тузарското си БМВ в Отсечката на смъртта (потресаващи снимки)

ИЗВЪНРЕДНО! Жестока катастрофа в Бургас! 24-годишен размаза тузарското си БМВ в Отсечката на смъртта (потресаващи снимки)

Млад шофьор с култовото БМВ 5-а серия катастрофира зрелищно в ж.к. "Меден рудник", до бензиностанция "Петрол", съобщава Флагман.бг.

Немският автомобил е буквално размазан след жестоката катастрофа. Двигателят на колата е изхвръкнал на метри от возилото, предницата е смазана до неузнаваемост, а ударът е бил от страната на шофьора.

Цяло чудо е, че водачът - 24-годишният Валентин З., е останал жив. Той е приет по спешност в МБАЛ-Бургас с комоцио и множество контузии.

Въпреки лошото време, безразсъдният шофьор е карал с бясна скорост. Според експерти - с най-малко 120 км.ч.
След катастрофата е станал и друг лек инцидент между лек автомобил Субару и джип, който не е успял да спре и се забил в задницата на леката кола.

Участъкът, в който е станало произшествието, е известен сред жителите на "Меден рудник" като Отсечката на смъртта. Трагични инциденти в този район са отнели десетки животи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване