01/07/16 03:01
(http://pik.bg)

Спас Натов: Очаквам много труден мач срещу Берое

Спас Натов: Очаквам много труден мач срещу Берое

"Надявам се празниците да не са се отразили много на състезателите. Винаги след почивни дни е трудно човек да сработи. Надявам се да запазим инерцията си от преди Нова година, от последните два мача и в събота да изиграем един добър мач срещу Берое, като първи двубой за новата година".

Това каза треньорът на Черно море порт Варна Спас Натов преди мача от 14-тия кръг на НБЛ между варненския тим и Берое. "Имаме дребни здравословни проблеми, но се надявам от днес всички да са здрави и да участват в тренировъчния процес. Очаквам много труден мач срещу Берое, срещу отбор, който според мен има много по-голям потенциал от това, което показва досега. Те вървят нагоре, подобряват се, надявам се и ние да правим същото", каза още Натов. "Мачът в Стара Загора мина и замина, предстои следващият.

Назад не бива да се гледа,. Да, трябва да си направим оценка защо загубихме там и то не да гледаме в съдиите, а в нашата игра", коментира още той. В отговор на въпрос изненадан ли е, че един от съдиите, които бяха наказани след срещата между двата тима в Стара Загора, е получил наряд за двубоя в събота Натов заяви - "явно са преценили, че се справя добре и сега пак ни го пращат". Двубоят между Черно море порт Варна и Берое е в събота /9 януари/ от 17 часа в зала "Христо Борисов". 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване