01/07/16 12:42
(http://pik.bg)

Фандъкова: Всеки ден е празник, когато откриваме детска градина

Фандъкова: Всеки ден е празник, когато откриваме детска градина

 Всеки ден е празник, когато откриваме детска градина. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община на откриването на нова пристроена част към сградата на детска градина „Шарено петле” в район „Слатина”, предаде „Фокус”.

„София безспорно е столица на образованието“, посочи тя и добави, че това е така, защото учителите работят с децата с много любов и внимание. „Отговорността да създаваме по-добри условия е наша“, каза още кметът на столицата, като даде пример с детската градина в район „Слатина“. По думите й, когато се работи с ясна цел и план, резултатите не закъсняват. „В трите нови групи в детската градина има свободни места“, обяви Йорданка Фандъкова.„Изградихме 8 нови сгради през изминалата година, които не ни стигна времето да открием. Всъщност новата сграда за четири групи беше отворена и приемаше деца още през декември. Това беше коледният подарък за „Слатина“ и слатинци“, коментира Йорданка Фандъкова и поясни, че предстои откриване на нови сгради на детски градини в квартал „Кремиковци“ и „Сердика“, което е част от програмата за 2016 година.

На събитието Йорданка Фандъкова честити празника Ивановден и поздрави цялата учителска гилдия, като пожела много здраве и вдъхновение през 2016 година.Кметът на столицата лично разгледа някои от новопостроените части в детското заведение. Тя благодари още на целия екип от детската градина и от общинската администрация, които са участвали в реализирането на проекта.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване