01/07/16 09:15
(http://pik.bg)

Фандъкова няма да остави София за сметка на президентския пост

Фандъкова няма да остави София за сметка на президентския пост

Йорданка Фандъкова отрече да има амбиции за предицентското място, в сутрешния блок на Би Ти Ви. Кметът на столицата заяви, че едва преди месец софиянци са й гласували доверие за управлението на града и тя не смята да ги изоставя. 

"Имам голям ангажимент към столичани, които само преди два месеца ми гласуваха огромна отговорност. Към момента съм съсредоточена изцяло върху работата ми като кмет, защото има много неща за решаване", заяви Фандъкова.

„Предстоят сериозни ремонти в столицата. Започва строежа на третата линия на метрото. Тя трябва да свърже квартал „Левски“ и „Овча Купел“. По трасето ще има седем нови метростанции и ще има места с проблемен трафик. Започваме от Малък градски театър, след това Орлов мост, бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Граф Игнатиев“, след това връзката с НДК. Изграждането на лъча ще отнеме 4 години, а проектът се забави заради съдебни процедури по обжалване на плана на строеж", добави столичният градоначалник. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване