01/08/16 08:02
(http://pik.bg)

Бивш служител на НСО: Местан е жертва на собствения си закон!

Бивш служител на НСО: Местан е жертва на собствения си закон!

Когато говорим за сигурност на политиците трябва да се придържаме към закона. Местан е човек, който гласува новия закон. Аз тогава казах, че той няма да даде сигурност. Той е жертва на собствения си закон за НСО. Това каза бившият гард от НСО полк. Николай Марков в ефира на БТВ.

Самите политици са гласували нещо, което може да работи срещу тях, за което предупредих преди време. „По този сценарий, който се развива в момента, такава заповед за снемане на охрана може да даде само началникът на НСО. Той в момента се крие. На него може да му е наредено. Може да му нареди само президентът. Решението за сваляне на охраната на Лютви Местан е било взето от министър председателя. Какви са били причините никой не знае.

Местан знае какви ги е свършил“. „Вие сте свидетели, че преди две години му беше дадена голяма охрана, след като се е оплакал, че сигурността му е застрашена. Държавата харчи милиони за охраната му. По принцип един кръг хора в ДПС "ги убиват" постоянно. Те обичат да се правят на жертви. Да се играе жертва по този начин е некоректно“, посочи Марков. Освен това той трябва да се държи като човек, който защитава българските интереси.

НСО е постъпила некоректно, като го е поставила в стрес-тест. Ако неговият живот е трябвало да бъде отнет, ви уверявам, че той отдавна нямаше да е между живите. Решението категорично е политическо, заради информацията за опасност за националната сигурност. Бившият гард посочи, че нямам как да има охрана човек, който вероятно би бил арестуван.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване