01/08/16 00:12
(http://pik.bg)

Верижна катастрофа между три коли и автобус в София, има ранени

Верижна катастрофа между три коли и автобус в София, има ранени

Верижна катастрофа между три коли и автобус на градския транспорт се случи тази вечер в столицата София. Колата на обществения транспорт е минала на червено, по непотвърдена информация, съобщи БЛИЦ. Към момента борят на пострадалите при катастрофата не е известен. Информация за тежко пострадали няма. 

По разказите на очевидци, автобус №64 на градския транспорт е минал на червен светофар кръстовището на бул. „Гоце Делчев” и бул. „България” и е предизвикал катастрофата. На място са пристигнали екипи на пожарната, полицията и Бърза помощ. Установяват се обстоятелствата около инцидента. 

Преди това джигити самокатострофираха, като преобърнаха автомобила си по таван в района на гара Захарна фабрика, близо до бул „Сливница”. Неустановеният брой пътници и шофьора са избягали от местопроизшествието. В опит да скрият своята самоличност, водачът на авариралата кола е свалил регистрационните й номера. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване