01/08/16 16:42
(http://pik.bg)

Извънредно! Мъжът, убит снощи, не е бил осъждан

Извънредно! Мъжът, убит снощи, не е бил осъждан

Веселин Стоименов не е осъждан и няма висящи досъдебни производства. Това каза говорителят на Софийска градска прокуратура (СГП) Павел Панов във връзка извършеното снощи убийство.

Работи се по всички версии за наличието на личен мотив, или за бизнес, или финансови интереси, но разследването е в своето начало и не би могло да се каже какъв е мотивът за убийството, каза Панов.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) вчера започна разследване за убийството на Веселин Стоименов в София. Делото се води срещу неизвестен извършител.

Стоименов е убит с огнестрелно оръжие. До момента са разпитани свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Назначени са освен балистична експертиза и съдебно–медицинска експертиза, биологична експертиза. Иззети са и записи от охранителни камери, намиращи се в района на убийството. Стоименов бе разстрелян около 20 часа снощи в столичния комплекс „Макси” пред блок 19. Той не е живеел там – отивал е на гости при своя позната. На място са открити общо до момента 7 гилзи, назначена е съдебно-балистична експертиза, която ще каже какъв е видът на оръжието, с което е стреляно. В момента се прави и аутопсия, която ще каже колко куршума има в тялото. Работи се по много версии, включително и за връзка на открития опожарен автомобил с убийството.

За това дали е ясно колко души са били на местопрестъплението, Павел Панов посочи също, че се работи по различни версии, включително и за повече от един извършител. Разследващите претърсили два адреса, които са свързани с убития. Няма информация за това да е бил заплашван. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване