01/08/16 06:45
(http://www.klassa.bg/)

Осман Октай: Местан, кажи кой употребява ДПС!

 Местан трябва да разобличи защо ДПС има този образ на етноолигархична политическа формация, заяви бившият зам.-председател на ДПС

Лютви Местан трябва да разкрие кой употребява олигархично-политическата формация ДПС, за да има политическо бъдеще. Това каза в интервю за БНР бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай, който коментира днешната пресконференция на отстранения лидер на движението.

"Разочарован съм в личен план, защото очаквах да направи истински катарзис пред обществото и да отговори на очакванията на хората, да направи пълното разкритие кой употребява тази политическа формация в продължение на толкова години. Непременно трябваше да каже от какво се плаши – от служби, държавни структури, мафиотски структури", допълни той.

"Докато не каже истинските неща, а се крие зад високопарни думи като евроатлантизъм, европейския път на България, той няма как да стигне до самите избиратели и няма как да спечели на своя страна другата демократична част от медиите, ако не направи тези разкрития и разобличи защо ДПС има този образ на етноолигархична политическа формация", завърши Октай.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване