01/08/16 16:37
(http://pik.bg)

САМО в ПИК! Кварталът на богатите заприлича на затвор след показния разстрел на Веселин Стоименов! Вижте ексклузивни снимки от мястото на екзекуцията!

САМО в ПИК! Кварталът на богатите заприлича на затвор след показния разстрел на Веселин Стоименов! Вижте ексклузивни снимки от мястото на екзекуцията!

Кварталът на богатите "Макси" в София се е превърнал в затвор само ден след показното убийство на бизнесмена Веселин Стоименов, видя репортер на ПИК.

Припомняме, че вчера около 21:00 часа вечерта соченият за наследник на боса на ВИС-2 Георги Илиев бе гръмнат със седем куршума пред входа на кооперацията, в която живее.

Часове след екзекуцията, която шокира цяла България, богаташите в комплекса още не могат да се отърсят преживяния кошмар, а повечето от тях предпочитат да не напускат домовете си.

В сградата където бе убит Стоименов дори листата по дърветата бяха притихнали и не шаваха. Никой не се престрашава да излезе дори на терасата. Мерките за сигурност в тузарските сгради са увеличени драстично. Кокетното блокче, където стана разстрелът е заприличало на затвор, опасано е с огромни огради и катинари.

От всяка страна на сградата има камери.

 

На мястото на престъплението е останала само една ограничителна лента. Комплекс "Макси" е един от най-известните и луксозни квартали в София. Тук живеят много вип личности като Крум Савов и съпругата му Мая, Денис Ризов, Лора Караджова и други.

Припомняме, че на 29 август миналата година близо до мястото на вчерашната екзекуция бе взривена колата на Мартин Антов - един от задържаните по делото "Килърите 2".

Полицията продължава да издирва убийците на Стоименов. Водещата версия за екзекуцията е, че бандитите са искали да отправят предупреждение към Христофорос Аманатидис-Таки да не се прибира в България.

Вижте ексклузивни и непоказвани снимки от входа на сградата, където вчера е бил разстрелян Стоименов:

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване