01/09/16 09:34
(http://pik.bg)

5 приложения, които ще направят смартфона ви по-функционален

5 приложения, които ще направят смартфона ви по-функционален

Ако искате да отидете отвъд основните неща които всеки смартфон може да прави, да разширите възможностите на своето устройство или да имате по-голям контрол над него, разгледайте информацията на Gizmodo.

От медията са съставили списък с 5 приложения, които ще дадат супер сила на смартфона ви. Ето кои са те:

1. Tasker

Tasker е приложение за Android, което ви позволява да автоматизирате процесите на вашето устройство. Tasker ви позволява да създавате собствени скриптове, според широк спектър на действия и условия. От автоматично включване на тих режим по време на работа, до изключване на мобилните данни като се приберете вкъщи или пускане на плейъра при включване на слушалки, и така нататък. Можете дори да вземете някои от тези автоматични скриптове и да ги публикувате във формат на приложения чрез добавката Tasker App Factory. Приложението има цена $ 3.

2. Workflow

Приложението Workflow за iOS е много мощно, но тази сила си има цена и тя е $ 3. То ви дава възможност да създавате свои собствени iOS разширения. Може да го използвате за създаване и използване на различни комбинации от действия, като например търсене адреса на най-близкото кафе, създаване анимиран GIF, създаване на PDF директно от вашия браузър и така нататък. Възможностите са безкрайни.

3. IFTTT/Do

IFTTT е най-достъпния вариант в този списък, ако търсите възможно най-впечатляващите резултати с най-малко усилия. Основното IFTTT приложение се нарича IF (безплатно за Android и iOS) и действа като един вид олекотена версия на пълното уеб приложение. Има и приложения наречени DO: DO Button (безплатно за Android и iOS), DO Note (безплатно за Android и iOS) и DO Camera (безплатно за Android и iOS), които са още по-лесни и ви позволяват да асоциирате основни действия на вашето устройство с автоматични задачи на други канали.

4. Automate

Automate е приложение за Android, което ви дава възможността за автоматично задействане на всякакви събития на телефона ви от промяна настройките на устройството до изпращане на съобщения или имейли. Има стотици действия, условия, тригери и контури от които може да се възползвате. Те покриват повечето от настройките, бутоните, сензорите и приложенията на телефона ви.

5. Launch Center Pro

Launch Center Pro е приложение за автоматизиране на задачи, достъпно за iOS. Launch Center Pro ви спестява време, като стартира комплексни действия. С него може да автоматизирате задачите, които извършвате на вашия телефон, може да го използвате за стартиране на приложения в определено време или дори да проверявате iTunes всяка седмица. Приложението има цена $ 5.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване