01/09/16 17:00
(http://pik.bg)

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК TV: Униформени разследват убийството на Александър Антов! Не се изключва нито една версия!

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК TV: Униформени разследват убийството на Александър Антов! Не се изключва нито една версия!

Работи се по всички възможни версии за смъртта на 63-годишния бизнесмен Александър Антов, каза пред медиите заместник-директорът на столичната полиция Антон Златанов.

Припомняме, че снощи Антов излязъл да разходи кучето си и домашният любимец се прибрал сам. Близките на бизнесмена сигнализирали в полицията и започнало издирване, приключило през нощта, когато тялото на мъжа било открито.

Антон Златанов отказа повече подробности с мотива, че не би било професионално да изказва версии или да разкрива детайли.

"Събираме информация, уточняваме вероятности", лаконичен бе Златанов. В светлата част на деня тече втори оглед на мястото, където е бил открит трупът на Антов. "Първият оглед е направен снощи", каза Златанов. Все пак стана ясно, че Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

Златанов коментира, че мястото е глухо и тепърва предстои да се изясни дали е имало свидетели на инцидента, както и видимост на някои от камерите в района на къщата на Антов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване