01/10/16 11:42
(http://pik.bg)

Бареков изригна за убийствата в София: Вместо съдебна реформа, върнаха смъртното наказание и уличното правосъдие

Бареков изригна за убийствата в София:  Вместо съдебна реформа, върнаха смъртното наказание и уличното правосъдие

"Последните дни държавата се клати като пробита лодка в бурен океан и всеки момент ще се обърне.

Първо изгониха Борисов и ГЕРБ с камъни. После цяла година граждански протести срещу Орешарски и Пеевски. После пак върнаха Борисов на власт, но в комбинация с отвратителни демагози и агенти на ДС. Начело на МВР сложиха една от идеоложките на протестите, личната социоложка и секретарка на Борисов Румяна Бъчварова. Обещаваха стабилност на народа и реформи, вместо това се върнаха най- отвратителните мутренски години на прехода", заяви преди минути евродепутатът Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ е категоричен: "Вместо реформи в правосъдието, излъгаха хората с бакалски сметки за квоти между съдии и прокурори. Върнаха уличното правосъдие и смъртната присъда. Вместо присъди от съд - стрелби с гранатомети, калашници, пистолети и бомби...."

"Центърът на София е като чалга песен от 90-те години: Малкият Багдад - мутри, нелегални имигранти, трафик на хора и наркотици. Миналата година гражданите викаха: "Мафия", а сега мафията превзе столицата и гражданският протест се превърна в неин трамплин. #Оставка!
Но на кого от всички? Всички са маскари и подлоги на мафията!", гневен е Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване