01/10/16 10:11
(http://www.klassa.bg/)

В Англия нарекоха Гришо „Ромео на тениса“

 Английските медии продължават да се интересуват от новата звездна двойка Григор Димитров – Никол Шерцингер. Авторитетното издание „Дейли Мейл“ припомни на своите читатели успехите на българския тенисист на любовния фронт.

Ромео на тениса, както е известен вече Гришо на Острова, е смятан за най-привлекателния тенисист в света. Той изкара кратък романс през 2012 година с американската си колежка Серина Уилямс, докато двамата се готвеха при един и същ треньор, пише „Дейли Мейл“. Впоследствие българинът смени треньора и изостави световната номер 1 в женския тенис, за да се прехвърли в леглото на руската красавица Мария Шарапова. Двамата бяха заедно в продължение на две години, но през лятото на 2015 обявиха, че слагат край на взаимоотношенията си.

Месеци по-късно, Гришо извоюва нов успех на любовния фронт, забивайки бившата на Люис Хамилтън – Никол Шерцингер. Двамата разкриха връзката си преди дни, а според медиите в Англия певицата е причина за раздялата на Гришо с Маша.

През годините 24-годишният хасковлия бе свързван с още куп красавици. Южени Бушар, Парис Хилтън, Цветана Пиронкова и Николета Лозанова са само част от жените, за които се твърдеше, че са имали „вземане-даване“ с нашенеца.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване