01/10/16 21:03
(http://www.dnevnik.bg/)

Полицията арестува 16-годишен младеж за побоя в автобус в Бургас


Полицията съобщи, че е арестуван младежът, който вчера следобед нанесе побой над мъж в автобус на градския транспорт в Бургас заради отправена забележка към приятелката му. Той е на 16 години от квартал "Сарафово" и е задържан за 24 часа, съобщиха от окръжната дирекция на МВР в Бургас.

Пострадалият Чанко Стойков, на 64 г., разказа, че пътувал по линия №15 към летището и малко преди да слезе направил забележка на момиче, което било подпряло калните си ботуши на седалката на автобуса, като я помолил да ги свали. Приятелят на момичето - едър и силен младеж, реагирал бурно и му нанесъл 5 или 6 удара, които били силни и добре премерен. Нито пътниците, нито шофьорът и кондукторът реагирали на побоя. Стойков е с прорезна рана под едното око от счупените очила, има няколко избити зъба и множество наранявания по лицето

Арестуваният младеж е направил пълни самопризнания, като заявил, че нанесъл ударите афектиран от факта, че е нагрубен от потърпевшия пред приятелката си, с която пътували заедно в градския автобус, се казва в съобщението на бургаската полиция. Уточнява се, че самоличността на момичето също е установена и предстои то да бъде разпитано в качеството на свидетел.

На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента, се посочва в съобщението.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване