01/12/16 18:08
(http://pik.bg)

Арестуваха бивш баскетболист за серия нападения над жени в Благоевград

Арестуваха бивш баскетболист за серия нападения над жени в Благоевград

Двуметров здравеняк, бивш баскетболист бе арестуван днес и обвинен за дръзкия грабеж на жена, продавачка в Лафка в Благоевград. Богомил Стоянов от гоцеделчевски села се подвизавал в областния център при роднини и се изхранвал с нападения, предаде struma.com.

Прилича на "Кинг-конг", ужасно висок, здрав и силен, само като ме хвана за ръката, направо помислих, че я счупи, такава сила, по този начин, нападнатата и ограбена завчера продавачка в центъра на града описа нападателя си.Както съобщихме ,около 21 часа продавачката бе ударена на работното си място и със сила и заплахи, неизвестен мъж открадна оборота и. В момента полицията работи с арестанта, предполага се, че той е и грабителят на момичето от алеята на Бачиново.

Завчера по време на разходка 21-годишна студентка бе повалена на земята само с един удар и ограбена. Нападателят и взе чанта с 13 лева и мобилен телефон, но хората, които ежедневно се разхождат по алеята изпаднаха в паника. Работата по случаите на нападения в Благоевград продължава. Отлична е работата на криминалистите в областния център, тъй като двата грабежа станали през броени часове създадоха масова психоза.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване