01/12/16 11:03
(http://pik.bg)

Младеж къта канабис в дома на майка си

Младеж къта канабис в дома на майка си

 Младеж е кътал забранени наркотични вещества в дома на майка си си в монтанското село Габровница, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Вчера униформени претърсили къщата и лятната кухня на 43-годишната В.О., обитавани от сина й О.Ц./24 г./. Намерени и иззети са черен плик с 3 прозрачни найлонови пликчета и найлоново топче, съдържащи суха зелена тревна маса, която при извършен наркотест реагирала на канабис. Общото тегло на намерената дрога е 255 грама. Ченгетата намерили също и електронна везна и оборудване за стайно отглеждане на растения от рода на конопа - рефлектори с фасонки, вентилатори, влагомер, реле за време, захранване компакт - контрол, луминиесцентна лампа, 2 лампи cfl - 8v, 150 w, парчета найлон, парчета фолио и найлонови чували.
Местопрестъплението е посетено от оперативно-следствена група на полицията в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване