01/12/16 13:59
(http://pik.bg)

Опасен завой взе поредната си жертва

Опасен завой взе поредната си жертва

Мъж е загинал след тежка катастрофа край село Христо Даново вчера. Инцидентът станал на шосето за Кърнаре близо до жп гарата, съобщава "Марица". Около 12.30 часа 30-годишният 44- годишния Георги Р. потеглил с мерцедеса си към Кърнаре.

С него бил и приятеля му Заки Мустафа, който е бил на 44 години. Георги карал прекалено бързо и не успял да вземе острия завод в началото на пътя. Мерцедесът му излетял в канавката и се обърнал по таван в крайпътните ниви. 44-годишният спътник на шофьора починал на път за болницата.

Мястото, на което се обърнала колата на Георги е много опасно, коментират в Христо Даново. През последните години тук има три смъртни случая. Преди няколко години двама мотористи не успяха да вземат завоя, единият загина. След това с кола катастрофираха циганчета от селото, пак имаше смъртен случай. 

Завоят е остър и ако шофьорът кара прекалено бързо вероятността да се убие е много голяма, твърдят жители на Христо Даново. "Няма как да се изправи завоя, това, което може да предотврати катастрофа на това място е шофирането с нормална скорост", единодушни са опитни шофьори от селото. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване