01/12/16 08:09
(http://pik.bg)

Проф. Константинов: Ако армията и полицията не могат да опазят България, българите трябва

Проф. Константинов: Ако армията и полицията не могат да опазят България, българите трябва

„Ако армията и полицията не могат да опазят България, българите трябва да опазят България", Това заяви математикът проф. Михаил Константинов в ефира на Нова телевизия. Той добави още, че иска да види организирана сила.

По думите му трябва да се укрепи българската армия, да се задейства полицията и да се види дали да не се премине към някакъв вид народно опълчение.

"Един германски министър каза, че идват 10 милиона бежанци. Това означава, че бедите, които ги има, ще бъдат умножени по десет", прогнозира още той и добави "Тези десет милиона през къде ще минат? През България”.

„Случката не е след нас, тя е пред нас. И ние трябва да се организираме. Защото става дума не просто за друга култура, а за друг начин на изживяване на социалното пространство. Представете си, че стане междурилигиозен конфликт между самите бежанци – сунити и шиити например. Мен ме засяга това, че Европа в момента няма лидерство”, заяви на свой ред социологът Кънчо Стойчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване