01/13/16 06:32
(http://pik.bg)

Ваканцуването на депутатите свърши! Днес се връщат на работа, ще гледат оставката на Моника Малинова

Ваканцуването на депутатите свърши! Днес се връщат на работа, ще гледат оставката на Моника Малинова

След близо едномесечно ваканцуване, депутатите днес се връщат на работа. И веднага ще се заловят с тежката задача да разгледат подадената оставка от Моника Малинова, инспектор в Инспектората към Висшия съдебен съвет. Това е първата точка от дневния ред на първото за годината парламентарно заседание. Малинова подаде оставка на 28 декември м. г.

Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили ще гласуват депутатите. Те ще разгледат и на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за регистър БУЛСТАТ, приет на първо четене на 9.10.2015 г. Предстои и първо гласуване на Законопроекта за електронната идентификация, както и първо гласуване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“.

През тази седмица депутатите ще гласуват на второ четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за социално подпомагане, приет на първо четене на 6.11.2015 г. Предстои и първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за движението по пътищата. Парламентарният блиц контрол с министрите е на 13 януари от 12.00 ч.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване