01/13/16 13:10
(http://pik.bg)

Все още няма арестувани за побоя над старците в Голям Чердак

Все още няма арестувани за побоя над старците в Голям Чердак

Въпреки изричното нареждане на премиера Бойко Борисов днес до обед да бъдат задържани и обвинени тримата мъже, пребили възрастно семейство в пловдивското село Голям Чердак, извършителите още са на свобода.

Полицията полага всички усилия да установи кои са те, направени са два огледа на местопроизшествието, свидетели са разпитани, назначени са няколко експертизи, но резултат засега няма, предаде БГНЕС.

По закон, съдът може да изпрати нападателите в затвора за срок до десет години за грабеж, макар че не са намерили нищо за крадене.

Междувременно домашното насилие отново присъства в полицейския бюлетин на пловдивската полиция. 55-годишен мъж в Стамболийски е нанесъл побой на 24-годишна бременна жена. Сега той е в ареста за 24 часа, а жената е изписана от болницата за домашно лечение.
Две училища също фигурират в хрониката на престъпленията от изминалото денонощие. Наркотици са открити в лек автомобил "Мерцедес", паркиран до училище в район "Тракия" в Пловдив. В двора на училището в село Белозем пък неизвестен засега е отрязал 29 кипарисови дръвчета. По вандалската проява е образувано досъдебно производство по чл. 216 от Наказателния кодекс.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване