01/13/16 13:29
(http://pik.bg)

Двамата братя, пребили до смърт Тодор от Враца, остават зад решетките

Двамата братя, пребили до смърт Тодор от Враца, остават зад решетките

Прокуратурата във Враца ще удължи мярката за задържане под стража с още 72 часа на двамата братя пребили 18-годишния Тодор Йорданов, съобщи за tribali.info окръжният прокурор Десислав Начков. Мярката за задържането на 34-годишния Иван ще се гледа днес в 13.30 часа, а на брат му 36-годишния Десислав Дамянов час по-късно. 

Начков бе категоричен, че мерките и на двамата ще бъдат удължени с още 72 часа, тъй като в момента изтичат 24-часовите им мерки. 

Двамата братя вчера пребиха 18-годишния Тодор Йорданов, който е дванайсетокласник в Хуманитарен профил - български език, английски език и история, на врачанското СОУ "Васил Кънчов". Много добър ученик и изявен спортист по таекуондо, който очакваше с нетърпение абитуриентските празници и след това кандидатстването си във висше учебно заведение. 

Трагичната смърт на младия врачанин настъпи след бой, разиграл се вчера по обяд в центъра на Враца. Инцидентът стана пред очите на десетки очевидци близо до Дома на науката и техниката. Младото момче издъхна в спешното отделение на врачанската болница.

Очевидци на случилото се вчера разказват, че двамата братя пресичали пътното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от починалия младеж. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправа и бой между мъжете.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на зверския инцидент и направили записи на разигралата се трагедия. Поръчана е и съдебно-медицинска експертиза на тялото на починалия Тодор Йорданов. Тепърва предстои да се направят и експертизи по случая.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване