01/13/16 11:15
(http://pik.bg)

И Бъчварова удари по Домусчиев: Няма да позволя бизнесмени да задоволяват личното си его от чужбина, когато няма какво да кажат (обновена)

И Бъчварова удари по Домусчиев: Няма да позволя бизнесмени да задоволяват личното си его от чужбина, когато няма какво да кажат (обновена)

"Стига вече"! Това заяви министърът на вътрешните работи по повод на коментарите от последните дни за работата ѝ в МВР. Тя посочи, че на всички, които говорят по темата може да каже тези две думи. 

"Казвам го на всички политици, които си позволяват да експлоатират темата МВР, които си мислят, че МВР е като българския фурбол - всеки може да се изказва, казвам го на българския бизнес и на всички експерти", посочи тя.

"Човекът, който управлява МВР е Румяна Бъварова. Това е факт, всеки, който поставя под съменение този факт вероятно има други намерение. Най-ценният ми консултант е г-н Борисов, той има неизчерпаем опит и трябва да съм много неразумна да не се отнасям до мнението му", заяви Бъчварова.

По думите ѝ няма да позволи МВР да бъде боксова круша на всеки, който иска да изрази емоциите си, егото си на всеки, който иска да каже нещо. "Няма да позволя бизнесмени да задоволяват личното си его от чужбина, когато няма какво да кажат", посочи тя.

"Моята оценка е, че всички коментари не са професионални", коментира Бъчварова и захапа и журналистите, че коментарите им са били преднамерени.

"По отношение на КРИБ - по нелепа декларация не сме срещали, защото личи личното отношение", заяви още тя и допълни, че това е чудесен пример за хора, които не познават дадена област да я коментират. Бизнесмените не са привилигирована група на МВР", заяви Бъчварова.

Очаквайте подробности!

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване