01/13/16 07:01
(http://pik.bg)

МС решава за допълнителни разходи по бюджета на МРРБ

МС решава за допълнителни разходи по бюджета на МРРБ

Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 2016 г. ще обсъдят министрите на редовното правителствено заседание

Сред точките, които ще бъдат обсъдени са също проект на решение за даване на съгласие и възлагане на управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г. в МТИТС да подпише договор за предварително финансиране на „Метрополитен” ЕАД за изпълнение на дейностите по проект „Проект за разширение на метрото в София, линия 3, етап I „Бул. Владимир Вазов – ЦГЧ – ул. „Житница”.

Правителството ще решава и за проект на постановление за приемане на наредба за регулиране на качеството на водоснабдителните и канализационните услуги и на наредба за регулиране на цените на водоснабдителните и канализационните услуги. Ще бъде взето решение и за безвъзмездно предоставяне на имоти – публична държавна собственост на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Министрите ще обсъдят и проект на решение за одобряване изпълнението на пакет от способности CP 9A1304 „Mногоцелеви самолети в сферата на отговорност на SACEUR” на територията на република България. Предстои и приемане на проект на решение за одобряване проект на закон за държавните помощи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване